Zgłoś uwagę

ESK od kuchni

15-18.12.2016
Kultura od kuchni. Wyjątkowe restauracje i kawiarnie serwują potrawy z Wrocławskiej Książki Kucharskiej. Do spróbowania przekąski, dania główne i desery, które zaproponowali sami wrocławianie. Skosztujemy m.in.: pasty jajecznej Dziadka Karola, Cesarskiego Przysmaku, czyli ciasta drożdżowego z cynamonową kruszonką, kiesełyci z ziemniakami, czyli łemkowskiego żuru owsianego, pomidorowej z Oporowa, Śląskiego Nieba, czyli schabu z suską sechlońską i blin gryczanych z kremem fraiche. Smacznego!

Cena potrawy w zależności od lokalu
Termin: 15-18 grudnia, godziny otwarcia lokali
Miejsca: Bema Cafe Drobnera, Bema Cafe Legnicka, Cafe Borówka, Etno Cafe "Okrąglak", Etno Cafe Ovo, Etno Cafe Pasaż Grunwaldzki, La Maddalena, Machina Organika, Mama Manousch - Food & Wine, Mleczarnia, Nadodrze - Cafe Restro Bar, Olszewskiego 128, Restauracja Jasna, Szynkarnia

Galeria

Kliknij, aby powiększyć zdjęcie

wroclawska-ksiazka-kucharska-1464702750

Tagi

Podziel się

Nagłówek


Email marketing software powered by FreshMail